Opsamlingsted v. Træningsstald Tølt – 9670 Borregård

I samarbejde med Anne Soelberg er der mulighed for at du kan komme til Træningsstald Tølt og få din hest behandlet. Prisen her er ink. Kørsel og opsamlingsrabat.

Kontakt os via facebook eller tlf. 26 58 81 81 for tidsbestilling.

Konsultation på Træningsstald Tølt, Guldagervej 39, 9670 Borregård: 1080,- (ink kørsel)

Træningsstald Tølt drives af Anne Soelberg, der er uddannet fra Hólar University College i 2003 med et af de højeste niveauer i træning af islandske heste; FEIF-Level 3.

Om sit arbejde med hestene fortæller Anne:
I mange år har jeg trænet heste på Island og i Danmark, alt fra rå ungheste til skovturstøltere og konkurrenceheste. Siden januar 2021 har jeg også fungeret som uddannelseskonsulent for Dansk Islandshesteforening.

Min passion er at få hesten til at fungere for lette hjælpere uanset uddannelsesniveau. Jeg arbejder derfor helt fra starten med, at få hesten til at reagere på så fine signaler som muligt. Det kræver, at hesten er i mental og fysisk god balance.
Den harmoniske hest er samarbejdsvillig og på den måde, bliver hest og rytter et team. Det er altid mit mål i træningen af heste og også, når jeg underviser.

Træningsstald Tølt ligger mellem Viborg og Løgstør. Her tager jeg heste i træning og underviser, jeg underviser også i mit nærområde og kører ud til flere ryttere på samme sted.

Læs mere på www.tølt.dk.