Opsamlingssted v. Stald Torpegaard – 9310 Sulsted

I samarbejde med Karina Madsen, er der mulighed for at du kan komme til Stald Torpegaard og få din hest behandlet. Prisen her er ink. Kørsel og opsamlingsrabat.

For at bestilling af tid kontakt Karina Madsen på tlf. 40 51 41 33.

Konsultation på Stald Torpegaard Elkærvej 55, 9310 Sulsted: 1115,- (ink kørsel)

Stald Torpegaard har været opsamlings siden 2011 og planlægger efter at Karin kommer ca. hver 5-6 uge.

Stald Torpegaard er en hyggelig privat stald, som ligger i et naturskønt område – midt i Sulsted by, men stadig på landet. Omkring stalden findes der masser af natur og folde, og kun ca. 3 km væk ligger Hammer Bakker.

Karina Madsen rider på højt dressurplan og har startet til og med Intermediare I. Hun har stor erfaring i klargøring og fremvisning af hopper og hingste til kåring og diverse skuer samt materialprøver og championater. Erfaringen omfatter lige fra shetlandsponyer til store tunge heste.

Karina lægger et stort arbejde i uddannelse af hesten samt de ryttere, som hun underviser og tager med ud til stævnerne. Hun har bred erfaring i undervisning på flere forskellige niveauer, lige fra små begyndere til de seriøse konkurrenceryttere med godt resultat. Hun har hele livet arbejdet med ungheste og uddannet heste fra mark til konkurrencebane.

Læs mere på Stald Torpegaards hjemmeside: www.staldtorpegaard.dk