Klinik v. Højriis Slot – 7900 Mors

På min kllinik v. Højriis Slot på Mors kan du hver mandag komme til konsultation med din hest. Klinikken er indrettet som en seperat stald i gårdens eksisterende hestestald. På stedet har vi enlille ridehal så der er mulighed for at se hesten i longe selv hvis det regner eller om viteren når det er mørkt. Gårdspladsen er stor og rummelig så der er rigtig god plads til at parkere med din trailer, selv hvis du kommer i god tid og der allerede holder en trailer før dig.

Klinikken på Højriis – Mors er åben mandag 10.30-17.30 og for akutbehandlinger fredag 10.30-15.30. Forudgående tidsbestilling er nødvendigt.

Kørevejledning til klinikken

Da Højrisvej blev lagt om for over 20 år siden, er de fleste gps’er ikke opdateret til at kunne lede dig den rigtige vej. Du sætter gps’en til Højrisvej 3 – 7900 Nykøbing. Når du kommer til Højriis Slot, kører du forbi slottets parkeringsplads og videre rundt om gården. Oppe bag om avlsbygningerne er der en nedkørsel imod slottet og gårdspladsen, hvor du kører ned. Ankommer du til Højriis af bagvejen, kører du ned på gårdspladsen ned imod slottet. Jeg møder dig der, og ellers skal du ikke tøve med at ringe.